Skip to main content

Veel is er nog niet bekend over het vrij nieuwe 1P-LSD, behalve dat het enorm op LSD lijkt. Er zijn in elk geval veel aanwijzingen dat 1P-LSD een prodrug is van LSD. Dit betekent dat de stof in het lichaam wordt omgezet in LSD en dus praktisch hetzelfde werkt. Waarom dan al die moeite om een nieuw middel te ontwikkelen? LSD is illegaal, 1P-LSD niet. Sommige mensen nemen liever middelen die niet in de illegaliteit zijn gefabriceerd.

1P-LSD kan je levensveranderende inzichten geven, soms zelfs een mystieke ervaring. Je kunt er trouwens ook intens slecht gaan op gaan. Dat hangt sterk af van de omgeving waarin je 1P-LSD neemt en de gemoedstoestand waarin je op dat moment verkeert. Ook moet je niet vergeten dat een trip wel 12 tot 16 uur kan duren soms. Als je het neemt, cancel dus de rest van je plannen voor die dag. 

De laatste jaren hoor je veel over microdosing. Het idee hierbij is dat je net genoeg 1cP-LSD neemt om nieuwe verbindingen te maken in je brein, maar niet genoeg om helemaal te gaan spacen, waardoor je er gewoon mee naar kantoor kunt. Wij adviseren echter het bos of een illegale rave als décor.

1P-LSD is een nieuwe psycho-actieve stof (NPS), die niet in de drug-harm index staat van professor David Nutt. Wel lijkt het dus verdacht veel op LSD, dat op nummer 18 van de 20 staat en relatief onschuldig is. Toch zijn geestverruimende middelen nooit zonder risico. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je graag door naar Psychonautenwiki (English only) waar je meer kunt lezen over: werking/ risico’s/ verslaving.

°) Highhumans.com is een platform waar ervaringen centraal staan. De meningen verkondigd in High Humans confessies zijn persoonlijk en subjectief.   

Leave a Reply