Skip to main content

 

‘Shall we all meet Lucy? Is wat een hippie aan mij en mijn zus vroeg toen wij in Texas waren’

 

‘De leukste drugs vind ik toch wel psychedelica, je bent eigenlijk heel erg jezelf maar ook weer niet. Je krijgt de realiteit mee, maar ook totaal een eigen ‘realiteit’. Je denkt bijvoorbeeld bij series dat het heel overdreven is hoe ze laten zien hoe mensen psychedelica ervaren, je denkt dat het niet kan, maar blijkbaar kan het dus wel. Mijn favoriete drug is over het algemeen wel LSD. 

 

Op een bevrijdingsfestival heb ik voor het eerst drugs gebruikt. Een vriend van mij had XTC meegenomen, wat we toen met z’n allen hebben gebruikt. Het was eigenlijk helemaal niet de juiste sfeer om XTC te gebruiken, iedereen om ons heen was namelijk dronken. Toch was het heel gezellig met mijn vrienden en zou ik het zo nog een keer doen. 

 

Mijn leukste ervaring was samen met mijn zus in een hostel in Texas. We kwamen een hippie tegen en hij vroeg ons ‘Shall we all meet Lucy?’, een verwijzing naar LSD. Uiteindelijk gingen we met alle mensen in het hostel LSD gebruiken. In plaats van The Breakfast Club noemden we onszelf The Noon Club, omdat we in de middag de drugs al gingen gebruiken. Het was mijn allereerste keer LSD, we gingen pizza eten terwijl we enorm aan het trippen waren. De saus op mijn pizza kreeg allemaal verschillende vormen. Daarna gingen we de stad verder verkennen terwijl we aan het trippen waren. Een van de mensen in het hostel was net begonnen met het zetten van stick en poke tattoo’s en vroeg om een tattoo bij mij te zetten. Terwijl de tattoo gezet werd, zag ik olifanten op de muur. Ongeveer een half uur later stond er een fotocamera en LSD op mijn lichaam.’