Skip to main content

‘ Drugs zijn lekker, dus, waarom niet? En waar ligt dan je limiet?’

‘Mijn eerste ervaring was toen ik dertien was. Dat was een bloowtje. Inmiddels heb ik lichtelijk veel ervaring met drugs. Mijn leukste ervaring? Hmm, je overvalt me een beetje. Ik denk dat ik het altijd het meest leuk vind om iets nieuws te proberen. Dat voelt als een soort eye opener. Of het nou XTC of psychedelica is, hetzelfde principe overheerst hiermee. Ik vind het wel moeilijk om af en toe mijn grenzen aan te geven. Drugs zijn lekker, dus, waarom niet? En waar ligt dan je limiet? 

Het huidige drugsbeleid vind ik eigenlijk prima. Je komt overal mee weg. Het zou wel fijn zijn als je je drugs zou kunnen laten testen. Als je criminaliteit wil tegen gaan, zou je bijvoorbeeld kunnen overwegen om te legaliseren. Maar voor nu ben ik er eigenlijk wel okay mee. Nogmaals, je komt als gebruiker overal mee weg. Als je wordt aangehouden, moet je misschien je drugs inleveren, maar een strafblad? Nee. Dus als je niet dealt is het hier allemaal wel goed.’