Education

Het aanbod aan drugsvoorlichting is momenteel schaars, en High Humans wil hier een verschil in maken door zoveel mogelijk informatie aan te bieden. Antwoord geven op jouw vragen. Op deze pagina vind je artikelen, content en informatie over drugs, op basis van ervaringsdeskundigen en professionals.

‘Koen op zoek naar educatie’ I

In de eerste opname van een nieuw programma, genaamd ‘Koen op zoek naar educatie’, gaat Koen Pieter van Dijk, ook bekend als Koen Kardashian, op zoek naar mensen die een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van jongeren.

‘Koen op zoek naar educatie’ II

 In de tweede editie gaat Koen in gesprek met Julie en Saskia (beide 15), waarbij zij onder meer ingaan op onderwerpen als voorlichting op middelbare scholen en groepsdruk. Hoe is het om op jonge leeftijd om te gaan met alcohol en drugs? 

The Drug Harm Index van David Nutt

David Nutt is arts en psychiater, en schreef onlangs het boek ‘Drugs without the Hot Air’, waarin hij de gevaren van alcohol, tabak en alcohol zorgvuldig naast elkaar plaatst. Hieruit ontstond The Drug Harm Index, en het resultaat is ontluisterend.

Kijktips: De beste documentaires voor jou op een rijtje gezet!

Documentaires zijn er om je blik te verbreden. Ze kunnen spraakmakend, informatief of vermakelijk zijn. Wij hebben een rijtje opgesteld van de beste documentaires op het gebied van drugs en verslaving.

Moet je horen: 5 podcasts over drugs

Podcasts over narcotica genoeg. Deze zijn de moeite van het luisteren écht waard.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag, suggestie of idee om onze educatiepagina te verbeteren, laat dan hieronder een bericht achter!