Skip to main content

‘Ik geloof dat mensen wezens van het licht zijn en drugs kunnen ons helpen de connectie met onszelf te doen hervinden’ 

‘Ik heb bijna alle soorten drugs in mijn leven geprobeerd, behalve de bekende partydrugs als XTC en MDMA. Dat komt wellicht omdat mijn ervaringen met drugs nooit gerelateerd geweest zijn aan feestjes. Toen ik jonger was, bewoonde ik een kraakpand. Ik zag dat de woningnood zo hoog was, dat ik de toekomst om een huis te vinden somber inzag. Daarom besloot ik uiteindelijk een woonwagen aan te schaffen. Daar heb ik een tijd in gewoond en in die tijd blowde ik veel. Later, toen ik naar Amsterdam verhuisde, kwam ik voor het eerst in aanraking met natuurlijke drugs. Er ging een wereld voor me open, het voelde als thuiskomen.


Ik geloof namelijk dat mensen wezens van het licht zijn, maar dat we dit vergeten zijn. De connectie met onze intuïtie is door de moderniteit langzaam vergaan. We kunnen dit terugbrengen door middel van het gebruik van drugs, zodat we deze connectie weer hervinden. Dit besef is ontstaan door het gebruik van psychedelica en andere natuurlijke drugs. Ik geloof daarbij ook heilig in reïncarnatie en dat we, als we sterven, in een nieuwe dimensie komen. Drugs kunnen je helpen met het openen van je geest en helpen om te gaan met de bagage die je met je meedraagt, ook uit andere levens. Ik vind het belachelijk dat we drugs niet ook als medicijn kunnen zien. Dit komt natuurlijk door stromingen als het kapitalisme en door de farmaceutische industrie. Terwijl natuurvolkeren drugs al honderden jaren als geneesmiddelen gebruiken, naar mijn idee. Toch ben ik optimistisch, want het kapitalisme brokkelt langzaam af. Uiteindelijk komt het goed.’