Skip to main content

‘De volgende ochtend werd ik wakker zonder kater en ik dacht eigenlijk direct: dit wil ik weer meemaken’

Mijn eerste ervaring met drugs was echt een hele leuke ervaring. Mijn zus had me uitgenodigd naar haar huis, waar zij met een gezamenlijke vriend aan het feesten was. Met nul ervaring vroeg ik mij af wat zij hadden genomen, dit was XTC en ik had er wel eens over gehoord. Mijn zus legde uit wat voor uitwerking het op je kon hebben en bood mij een klein stukje aan.Nieuwsgierig genoeg nam ik het, we stapten op de fiets en reden naar de toenmalige Odeon. Ik voelde niks totdat ik één stap over de drempel zette. Kort gezegd de avond was geweldig.

 

De volgende ochtend werd ik wakker zonder kater en een gelukzalig gevoel. Mijn eerste instinct was “Yes! Dit wil ik vanavond ook weer”.Ik schrok van mijn gedachten en heb meteen de afspraak met mijzelf gemaakt dat ik pas na drie maanden weer een pil zou gebruiken.Mede door mijn zus heb ik altijd goede afspraken met mezelf gemaakt omtrent drugs, graag zie ik voor andere eerste keer drugsgebruikers ook iemand die hun goede informatie kan geven waardoor ze het veilig kunnen nemen.’