Skip to main content
CONFESSIONS OF HIGH HUMANSPublieke confessie

Filipa Kostadinova (37)

By december 21, 2020mei 6th, 2021No Comments

‘Wat betreft beleid zou ik willen zeggen: repressie werkt nooit. Niet op microniveau en niet op macroniveau’

‘In het eerste deel van mijn leven werkte ik als accountant. Van jongs af aan, opgroeiend in Bulgarije, dronk ik stevig en ging ik veel uit. Daarna rookte ik een paar jaar marijuana, gevolgd door een periode van feesten met drugs als cocaïne en MDMA.

Voor mij zijn er twee soorten geestverruimende middelen: drugs en medicijnen. Drugs neem je om je goed te voelen, maar daarna voel je je slecht en vaak leeg. Medicijnen daarentegen nemen je mee naar je donkere zijde, waarna je het licht in wordt getrokken en omhoog wordt gestuwd. Door mijn zoektocht via synthetische drugs ben ik uiteindelijk naar de natuurlijke medicijnwereld geleid. Die hebben nu mijn voorkeur.

Wat betreft beleid zou ik willen zeggen: repressie werkt nooit. Niet op microniveau en niet op macroniveau. Het is de verkeerde energie, die alleen maar een negatieve tegenreactie oproept. Ik zie meer heil in een gereguleerd beleid, waardoor de mogelijkheid ontstaat om kennis te maken met drugs onder begeleiding van een deskundige.

Zelf ben ik therapeut met kambo en bufo, twee soorten kikkergif. Kambo is iets dat goed helpt bij het schoonmaken van je organen. Bufo helpt vooral bij het deblokkeren van emoties die je onderdrukt. Je ervaart hoe het is als je ego sterft en je één wordt met het universum. Het is een ongelofelijk waardevol medicijn, ik kan het iedereen aanraden.

Ik vind synthetische drugs nog steeds bijzonder, maar er zit een zekere onwaarheid in. Natuurlijke middelen zijn gemaakt door de natuur. Die hebben een eigen ziel en dat is voor mij een belangrijk punt. Je kunt je derde oog met zowel synthetische als natuurlijke middelen openen. Alleen bij natuurlijke middelen open je dat derde oog voor iets dat puur en waar is. Bij synthetische drugs voor een onwaarheid. En dat kan voor verwarring zorgen.’